utorak, 12. siječnja 2010.

Barbie in a Christmas Carol (2008) - Gledaj Film Besplatno Online

Gledaj crtani film

Pušča Bistra - Gledaj Film Besplatno Online


Gledaj film

Peru Pirića (Enes Vejzović) zbog toga ga hvata teška emocionalna kriza iz koje se nikako ne može izvući. Odluči se osvetiti, a krivce za svoju nevolju nasumce izabire među stanovnicima imaginarnog mjesta Pušća Bistra.U smrtnom pohodu na mještane, Pero sasvim slučajno otkriva brojne činjenice, koje ga dovode do čvrstih dokaza da su mnogobrojne osobe iz mjesta itekako dobro međusobno povezane, a što je još gore, direktno upletene u njegove probleme.Dokaze iskorištava za koordinaciju svojih osvetoljubivih operacija, a igrom slučaja, te operacije će povezati cijelo selo.

Pocetni udarac - Gledaj Film Besplatno Online

Gledaj film

Dvoje mladih, inace ucenika srednje reformisane škole, razlicitog socijalnog porekla, nemaju više nikakvu potporu u svetu svojih roditelja i nastavnika. Jedinu podršku nalaze u drugovima iz razreda, od kojih je jedan najbolji sportista a drugi dobrodušan, nesnalažljiv momak. Ono što ih razlikuje od drugih je što, iako su apsolutni autsajderi, svoj položaj prihvataju kao prirodno stanje. Ono što bi se svuda tretiralo kao nesreca oni doživljavaju kao dobitak, jer smatraju da tek izgubivši sve, pripadnik njihovog pokolenja može da dobije ono najviše: otpusnicu iz duhovnog sveta one Jugoslavije koju su stvorili stariji.

Druzba Isusova - Gledaj Film Besplatno Online

Gledaj film

Žanr: Drama

Kratak sadržaj: Sredinom 17. veka Jezuiti šire svoj uticaj u Centralnoj Evropi. Marija, mlada grofica živi u dvorcu. Otac Had je pošten i revnostan sluga Družbe Isusove. On je privržen svojoj životnoj misiji, i kao takav je idealan sredstvno za manipulaciju od strane svojih predpostavljenih, koji imaju drugačije planove. On postaje Marijin ispovednik. Njena lepota, inteligencija, energija i šarm su konstantan izvor iskušenja za njega. Jezuiti ga pritiskaju radi ostvarenja svojih ciljeva.