ponedjeljak, 18. siječnja 2010.

Višnja na Tasmajdanu - Gledaj Film Besplatno Online


Gledaj film

Kratak opis filma: Prica o radanju jedne ljubavi izmedu dvoje mladih, o njenom trajanju, sa svim teškocama i lepotama koje ona nosi sa sobom, o gašenju te ljubavi usled sukoba sa prenaglašenom dinamikom i lažnim vrednostima savremenog života.
Glumci:
Arsen Dedic-kao filmska zvezda
Branko Cvejic-kao Marko
Dragoljub Vojnov-kao Oli
Gojko Drulovic-kao Miša
Ljuba Tadic-kao direktor škole
Melita Vlahovljak-kao Gordana
Milivoje (Mica) Tomic-kao Mišin otac Voja
Miodrag Petrovic-Ckalja-kao profesor francuskog
Neda Arneric-kao Višnja
Radmila Savicevic-kao profesorka
Slavko Simic-kao profesor matematike
Velimir (Bata) Živojinovic-kao profesor filozofije

Kako su se voleli Romeo i Julija - Gledaj Film Besplatno Online

Gledaj film

Priča o nesrećnim ljubavnicima iz savremenog Beograda, mladoj ženi udatoj iz računa i studentu kojeg je pre udaje volela. Romantika jedne mladalačke ljubavi biva ugašena netrpeljivošću društvenom, račundžijskom i skorojevićskom.

Jug Jugoistok - Gledaj Film Besplatno Online

Gledaj film

Nekada popularna srpska glumica Sonja Savić, koja već deset godina živi u Sloveniji, došla je u Beograd da se sa majkom i bratom Milošem iz Belgije dogovori oko nasledstva. Sonja dobije histerični napad tvrdeći da joj je oteta kćerka Sofija, i pobegne u nepoznatom pravcu. Miloš alarmira policiju i zajedno sa inspektorom Despotovićem krene u potragu za njom. Pronađu je i ona im prizna da je izmislila otmicu deteta. Despotovića pretpostavljeni obaveste da Sonjino dete zaista postoji. Otac je ministar inostranih poslova Srbije, i Sonja ga štiti da taj podatak ne bi iskoristile neprijateljske službe koje su i otele dete. Međutim, ministar Despotović mu saopšti da nikakvo dete ne postoji, da ga Sonja odavno proganja.