četvrtak, 28. siječnja 2010.

Uvijek Spremne Zene - Gledaj Film Besplatno Online

Gledaj film

Sedam zena, sedam gubitnica. Nezaposlene, bez krova nad glavom, bez porodice, bez uzvracene ljubavi. U kontaktu i sudaru sa svetom, uglavnom svetom muskaraca, one gube, ali uvek se ponovo vracaju u borbu. Grupa se osipa. Neke bivaju pobedjene zivotom, a neke same sobom. Preostale guraju dalje, same protiv svih.

Na Putu Za Katangu - Gledaj Film Besplatno Online

Gledaj film

Sin udarnika, rudara, posle mnogo godina provedenih u Francuskoj vraća se u grad svog detinjstva. U vozu sretne pevačicu i mladića iz Bosne koji idu na rad u njegovo mesto. Opsednut snovima o lagodnom životu, uz pomoć druga iz detinjstva, želi da proda očevu kuću i da sa tim novcem otputuje u afrički rudnik dijamanata, u Katangu. Ponovni susret sa rodnim gradom oživljava u njemu traume iz detinjstva. Košmar stare i nove ljubavi, događaji u rudniku i oko njega, načinju njegovu opsesiju o putu za Katangu.

Kraljica Noći - Gledaj Film Besplatno Online

Gledaj film

Kratak sadržaj: Osijek, 1968., sedamnaestogodišnji Tomo je najveća veslačka nada grada za juniorski kup koji će otvoriti Josip Broz Tito. Sreća u veslanju, nesreća u ljubavi. Zbog fizičkog hendikepa koji taji čak i liječnicima, ima problema s djevojkama, a zatim i s vlastitim zdravljem. Dok leži u bolnici, lokalni moćnici pod svaku cijenu žele klinca prisiliti da vesla. Pritisci na Tomu postaju neizdrživi kad mu uoči kupa pritvore oca, optuživši ga za političku diverziju. Kraljica noći je moćnija i od partije i medicine: Tomo od nje dobiva na poklon svoju muškost. Main-stream nostalgija za prvom ljubavi i starim vremenima, dobra gluma.