petak, 25. veljače 2011.

Poslednji Krug U Monci (1989) - Gledaj Film Besplatno

Gledaj film

Ukratko opis dešavanja u filmu:

Uloge: Danilo (Bata) Stojković, Danilo Lazović, Dragan Maksimović, Dragan Nikolić, Goran Sultanović, Josif Tatić, Miodrag (Miki) Krstović, Olivera Marković, Petar Kralj

Kratak sadržaj: Prica o autsajderu koji je sedam godina proveo u zatvoru zbog pljacke. Veciti pobunjenik, nezadovoljan sistemom i ljudima koji ga okružuju, želi da uspostavi put sopstvene pravde. Kao clan beogradske mafije, posle još jedne neuspešne pljacke, zbog izdaje, ponovo je u zatvoru. Uspevši da pobegne, prinuden je da napusti zemlju i jedine dve osobe koje ga vole, devojku i majku. Odlazi u Italiju i nakon uspešne osvete postaje šef jugoslovenskih mafijaša u celoj Italiji. Najzad je našao svoj put pravde, slave i bogatstva, ali ne i ljubavi. To je jedino što ga ceka u Beogradu. Upravo je završio veliki posao sa drugom za trke u Monci. Medutim, on nece moci da vidi poslednji krug u Monci.
Ugodno gledanje filma...

Kuduz (1989) - Gledaj Film Besplatno

Gledaj film

Ukartko o dešavanjima i radnji filma:

Uloge: Božo Bunjevac, Branko Đurić, Ivana Legin, Mustafa Nadarević
Režija: Ademir Kenović
Scenario: Abdulah Sidran, Ademir Kenović
Žanr: drama
Trajanje: 117'
Godina izdanja: 1989.
Zemlja:SFRJ (BIH)

 Kultni film Ademira Kenovića snimljen prema istinitom događaju. Poslije izlaska iz zatvora u Foči, Bećir Kuduz se vraća kući gdje počinje novi život iz početka. Vraća se starom poslu, zidarstvu. Upoznaje Bademu, koja je razvedena i ima kćerku Merimu. Njih dvoje se vjenčaju i pokušavaju sebi obezbijediti bolji život. Badema se zapošljava u kafani kao konobarica i tu upoznaje direktora osnovne škole, Boru, s' kim se spetlja. Otkrivši to, te da ga je supruga ostavila, Bećir u revoltu ubija Bademu i bježi u šumu. Počinje potraga za njim.

Svemirci Su Krivi Za Sve (1991) - Gledaj Film Besplatno

Gledaj film

Ukratko o radnji i dešavanjima u filmu:

Uloge: Velimir Bata Živojinović, Boro Stjepanović, Nikola Simić, Nikola Angelovski, Jovan Janićijević, Nada Blam, Ljiljana Sljapić, Mihajlo Paskaljević, Bogoljub Petrović.
Režija: Zoran Čalić
Scenario: Zoran Čalić
Žanr: komedija

Predizborna kampanja u provincijskom gradiću je u punom jeku. Pojavljuju se kandidati za poslanike iz raznih stranaka i svi obećavaju biračima "med i mleko". Za red i mir su zaduženi dvojica nerazdvojnih milicionara. I sve teče bez velikih uzbuđenja dok se ne pojavi kandidat iz "svemira", koji im zagorča život. Njih dvojica dobiju zadatak da ga "srede", što oni, posle niza komičnih situacija i uspevaju. Izbori mogu da počnu!

Ugodno gledanje filma...