utorak, 22. veljače 2011.

Šejtanov Ratnik (2006) - Gledaj Besplatno Film

Gledaj film

Ukratko o radnji i dešavanjima u filmu:


Režija: Stevan Filipović
Scenario: Branislav Jević
Uloge: Radovan Vujović, Staša Koprivica, Miloš Tanasković, Petar Božović, Vujadin Milošević, Vladimir Tešović, Bane Vidaković, Marko Nikolić, Branislav Lečić, Marko Mrđenović
Žanr: Triler
Trajanje: 94'
Godina: 2006.
Zemlja: Srbija

Film Šejtanov ratnik dolazi na Internet Vampir po želji Tanje. Ovo je domaći film iz 2006. godine i žanrovski pripada tinejdžerskoj horor komediji, što je prava retkost za domaću filmsku produkciju.

Priča se vrti oko drevne knjige koju Turci nalaze u crkvi Svete Sofije kada su osvojili Konstantinopolj. Istražujuću samu crkvu, oni pronalaze tajnu odaju u kojoj se ne nalazi ništa sem jedne knjige. Brzo se ispostavlja da ova drevna knjiga nosi iskonsko zlo, te je Turci čuvaju vekovima. Ali, kao što se nijedna tajna ne može sačuvati večno, tako i ova knjiga nalazi svoj put i odlazi u ruke momka koji se zove Stanislav i koji živi u sred Beograda… Kada primete da njihov drugar Stanislav ima problema sa knjigom, Cane, Tića i Mirko (drugari iz razreda) brzo pritiču u pomoć. Ali tu dolazi do opšte pometnje jer je kapija zla otvorena i puno će se natprirodnih stvari desiti… A što je najgore, matursko veče dolazi!

Ugodno gledanje filma...

Nema komentara:

Objavi komentar